TTV OLYMPIA
Home Actueel Bestuur Senioren Junioren Recreanten Info+Contact Sponsors+links
Vertegenwoordiging van de clubs die actief zijn in het Olympia clubgebouw
olympia_6
Foto's Rabo Fietsdag            Demonstratie Trinko Keen        Clubkampioenschap 2011
Fietsdag Trinko2 25
Tachtigste verjaardag Jo Bos:

Op 18 oktober heeft de donderdagochtendgroep de tachtigste verjaardag gevierd van ons oudst spelende lid : Johan Bos.
Gelukkig was de jubilaris zelf ook in redelijke gezondheid aanwezig , en hoopt binnenkort weer achter de tafeltennistafel te verschijnen. Na de gebruikelijke aubade onder leiding van Hans Peter Pluim nam Els het woord. Zij benadrukte het feit , dat het Jo nooit te veel moeite was , anderen de fijne kneepjes van het tafeltennis aan te leren. Zij deed de felicitaties namens de groep , vergezeld van een fraai boeket.
Vervolgens nam Jan Smit het woord , sprekend ook namens het bestuur , waarvan helaas niemand aanwezig kon zijn. Hij had nog een clubblad uit 1979 opgezocht, waarin een interview stond met Jo Bos.  Hieruit bleek dat hij al 65 jaar bij de Tafeltennisbond als lid ingeschreven staat, en volgens hemzelf al 70 jaar deze sport beoefend. Bij Olympia zat hij in die tijd in het bestuur als jeugdman, en gaf toen ook tafeltennistraining. Namens het bestuur en de leden overhandigde ook hij een fraai boeket aan de jarige.
Waarschijnlijk is Jo nog maar korte tijd oudste van de vereniging, binnenkort is er een lid dat al ruim deze leeftijd is gepasseerd, maar Jo zei dat helemaal niet erg te vinden.

Namens donderdagochtend groep,
Jan Smit.
Jo Bos 80 (2) Jo Bos 80 (3) Jo Bos 80 (6)